PetVital
Nad 30 € poštnina brezplačna.

Namen in uporaba Palvital izdelkov

Zdrava prehrana je poleg gibanja in psihične stabilnosti najpomembnejši temelj zdravja naših hišnih živali. Zdrava hrana ne pomeni le pravega razmerja med beljakovinami, ogljikovimi hidrati in maščobo. Za življenje in zdravje so pomembni tudi vitamini in minerali pa tudi druge aktivne snovi, ki telesu pomagajo ohranjati ravnovesje in s tem zdravje.  V dopolnilni hrani za hišne živali Palvital se tako nahajajo smiselne kombinacije vitaminov, mineralov in različnih zelišč ter superživil. Našim štirinožcem želimo zagotoviti popoln paket pomembnih mikrohranil, ki bodo obogatili njihov vsakodnevni obrok in jim pomagali pri ohranjanju zdravja ter okrevanju po boleznih ali fizičnem ter psihičnem naporu.

 

NAMEN DOPOLNILNE HRANA ZA HIŠNE ŽIVALI PALVITAL

♥ Zagotavljanje pomembnih kvalitetnih hranil v prehrani naših štirinožcev.

♥ Različni proizvodi so namenjeni različnim obdobjem in stanjem živali.

♥ Dodajamo jo lahko v briketirano in konzervirano hrano.

♥ Dodajamo jo lahko v doma pripravljeno hrano.

♥ Primerna je za pse in mačke.

 

ZAKAJ DOPOLNILNA HRANA ZA HIŠNE ŽIVALI PALVITAL?

1 KVALITETNA SESTAVA HRANIL

Ima kvalitetno in preverjeno kakovost ter pestro sestavo hranil, ki se med seboj dopolnjujejo. Izdelki vsebujejo naravne sestavine, ki so jih strokovnjaki skrbno izbrali, da lahko našim štirinožcem ponudimo le najboljše.

2 INDUSTRIJSKO PRIPRAVLJENA HRANA

Briketirana in konzervirana hrana sta pogosto revni po sestavi (vsebuje različne moke hidrolizirane beljakovine, rastlinske maščobe (soja, koruza), pesne rezance. V briketih pogosto ne najdemo zelišč, sadja in superživil, ki vsebujejo pomembne naravne vitamine in druge hranljive snovi. Industrijsko pripravljena hrana ima pogosto zelo majhen spekter dodanih vitaminov, še posebej v vodi topnih ter majhen spekter dodanih mineralov.

3 STRES

Naši štirinožci so veliko v naši bližini in tako podvrženi našim čustvom in stresu – posledično imajo lahko večje potrebe po hranilih kakršni so vitamini, minerali, bioflavonoidi in druge aktivne snovi. Mačke zaradi varnosti držimo v stanovanju in tako ne morejo izživeti svojega nagona, kar lahko povzroča stres. Velikokrat so tudi prestrašeni in nemirni, zato jim lahko pomagamo z naravnimi hranili, ki nimajo sedativnega učinka.

4 ŠPORTNE AKTIVNOSTI

Pse vključujemo v športne aktivnosti in razna tekmovanja, posledično potrebujejo več antioksidantov in ostalih hranil. Pomembno je, da poskrbimo za vnos kvalitetnih hranljivih snovi, ki bodo našemu štirinožcu pomagale ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu. Izboljšamo pa lahko tudi njihovo koncentracijo.

5 ZDRAVJE

Tudi naši štirinožci se starajo in želimo jih ohraniti vitalne in zdrave ter jim omogočiti čimbolj kvalitetno življenje. Ob boleznih pa jim lahko pomagamo pri čim hitrejšem in popolnem okrevanju.

Ker jih imamo radi!

Top