TAN15139365_1517147131635594_1764446322_n

Vanesa: “Tan je naš 18 mesečni Hovawart. Izdelke PalVital smo spoznali na naši prvi razstavi s Tanom na CAC Barje. Prijazna svetovalka nam je predstavila izdelke in tako smo se odločili za nakup. Začeli smo uporabljati Multivitamin s katerim mu pomagamo ohranjati zdravje. Tan je zdrav in poln energije. Poleg Multivitamina mu dodajamo se Fishoil, njegova dlaka je gostejša,mehka in sijoča. Na specialni razstavi oktobra v Lipici je prejel naziv prvak razreda mladih in mladi prvak pasme.”

NICI
nicic

Zdenka: “Vsako leto v jesensko zimskem času ima naša mačka Nici težave z vnetji zgornjih dihal in oči zaradi temperaturnih nihanj, ki nastanejo zaradi hladnejšega ozračja zunaj in centralnega ogrevanja notri. Letos smo se prvič odločili, da poskusimo z dodajanjem PalVital Imm-Strong dodatka za izboljšanje imunskega sistema in razlika je opazna. Vnetje dihal se je hitreje pozdravilo, kihanja in smrkanja je bilo precej manj, se je pa po nekaj tednih uporabe učinek poznal tudi na dlaki, saj je postala bolj sijoča in je manj odpadala. Naslednje leto bomo začeli z dodajanjem tega dodatka še pred kurilno sezono, saj se zelo dobro obnese.”

 

jakacJAKA

Saša: “Jaka je postal prava maskota naše Pasje Pekarne Hov Hov Ljubljana, ima pa tudi zahtevno nalogo preizkušanja vseh izdelkov, ki jih dodamo v ponudbo. Tako sva preizkusila tudi nekaj PalVital izdelkov. Čez poletje sva uporabljala PalVital Super Negovalno Mazilo za tačke, ki se je super obneslo, blazinice je ohranjalo zdrave, prožne, navlažene in negovane, povsem smo se izognili suhi koži in razpokam zaradi hoje po vročem ljubljanskem asfaltu. Po nekaj tedenski uporabi PalVital FishOil kapsul je postala njegova dlaka še bolj mehka in sijoča, razlika se je poznala že na prvi pogled, saj so vsi pohvalili njegov zdrav kožuh. V jesenskem času pa smo začeli z dodajanjem PalVital Imm-Strong za imunski sistem, saj je zelo razsajal kužni kašelj. Žal se ga je nalezel tudi naš Jaka, a je šlo za res milo obliko, ki je minila v roku nekaj dni povsem brez antibiotikov, le z Imm-Strong dodatkom in žličko medu vsako jutro. Ker pa je naš pasji gospod že v letih, star je namreč že 11 let, mu pa občasno naredim tudi kuro z PalVital Agility kapsulami, ki starejše pse ohranja zdrave in vitalne. PalVital izdelke vsekakor priporočam vsem našim strankam saj sem z njimi tudi sama zelo zadovoljna.”

ZOFIzofic


Mojca: “Zofi je k nam prišla, kot odrasla psička z ne prav lepo preteklostjo. Posledice neprimerne prehrane in oskrbe so se najbolj poznale na slabem stanju dlake in kože, dlaka je bila pusta, ščetinasta, groba na otip, veliko je izpadala, koža pa suha in polna prhljaja. Kmalu po tem, ko je prišla k nam smo ji začeli dajati PalVital FishOil in spremembe na boljše so se začele pojavljati že zelo kmalu. Zelo se je izboljšala kvaliteta dlake in kože, dlaka je gostejša, bolj sijoča in občutno mehkejša na otip, koža pa ni več suha in je povsem brez prhljaja. Izginili so tudi rjavi madeži pod očmi, dlaka pa tudi veliko manj izpada. Uporabo PalVital FishOil definitivno priporočam vsem, ki bi radi izboljšali kvaliteto dlake svojega kosmatinca, mi smo nad rezultati navdušeni.”

zara-058cTERA

Zara: “Tera je dvanajst let stara psička, ki je zadnje čase imela izjemne težave z dlako v toplejših mesecih leta. Odpadanje, srbečica, mastna dlaka in močan pasji vonj so bile njene najpogostejše težave. Ko sem pričela delati v trgovini za male živali, sem zasledila kapsule Fishoil, prejela vzorček in že po zelo kratkem času uporabe se je opazila razlika – močan pasji vonj se je zmanjšal. Čez nekaj časa pa so izginile tudi druge težave tako, da je imela Tera kmalu spet gladko gosto in sijočo dlako. “

 

 

CARA14686166_1021040058994c8449_2049688348_n

Ana Marija: “Cara je bila že v svoji rani mladosti diagnosticirana z alergijo na hrano in smo rabili kar nekaj časa, da smo našli ustrezno hrano, ki nas je počasi pripeljala do izboljšanja stanja kože. Kljub kakovostni prehrani, ki je že vsebovala omega 3 maščobne kisline, sem se odločila, da njeno hrano še podkrepim s kapsulami Fishoil, saj je že dolgo znano, da so te maščobne kisline izredno neobstojne. Sedaj, ko uporabljava kapsule že 2 meseca, opažam, da ji dlaka skoraj več ne izpada in je še bolj sijoča. Če že pride do kakšne kožne vnetne reakcije, pa se koža veliko hitreje regenerira.”

 

13988828_10210551719135281_414935907_nGOLD

Nejc: “Naš zlati prinašalec Gold je letos dopolnil 13 let. Na videz mu ljudje ne pripišejo takšne starosti, ta se kaže pri njegovi upočasnjeni hoji in gibanju na splošno ter oteženem dihanju, predvsem v poletnih mesecih. Ob začetku jemanja kapsul Agility nismo imeli velikih pričakovanj, saj se zavedamo, da ga kapsule nikakor ne morejo pomlajšati. Po skoraj dveh mesecih jemanja Agility pa se že opazi razlika. Gold je živahnejši, zato se tudi lažje giblje, posledično so sprehodi tudi za nas prijetnejši.”

CAR
13977808_10210021950846846_2100594086_o
Ana: “Moji dogi so se pojavile težave že pred enim letom in sicer ji je počil disk v hrbtenici. Operacija je uspela ampak hude travme od bolečin so ostale in sicer se je bal vsega okrog sebe nikamor nismo več mogli z njim ker se je dobesedno skoraj sesedel od straha. Poskusila več stvari da bi olajšali ampak neuspešno,zadnja je bil izdelek Relax in moram rečt, da je bla sprememba že tretji dan! Car samozavestno nastopa po sprehodih končno si upa približat ljudem.“

13942627_10210323104423203_1150270605_n.pngHOPE

Katja: “Hope je stara dve leti in pol in ima svojo trgovino za male živali. Med prvimi smo preizkusili kapsule Fishoil in rezultati so bili vidni že po prvem mesecu. Njeno svetlikajočo dlako zdaj opažajo tudi drugi in z veseljem delimo našo izkušnjo, ker si vsi kužki zaskužijo le najboljše. Pa še to! Hope ni ljubiteljica rib, kapsule Fishoil pa poje brez težav. Hvala PalVital!”

ARI
IMG_20160602_141309-e1464970135881

Miran: “Naš kuža je star 13 let in je imel kar nekaj težav pri hoji, predvsem pa pri vstajanju če je dolgo časa miroval. Po dveh mesecih jemanja Agilitiya se mu je stanje popravilo, ni sicer idealno, ampak sedaj zdrži daljši sprehod, pa tudi zaležan ni tako kot je bil pred tem.”

13235673_10207977522467460_4842052203115071920_oAVERA

Tanja: »Naši psički so na začetku letošnjega leta s testom potrdili nepravilno oziroma nezadostno delovanje ščitnice. Med drugimi znaki, značilnimi za nezadostno delovanje, je tudi izredno slaba kvaliteta dlake in kože. Od januarja je tako na zdravilih. Njena dlaka je bila v obupnem stanju, koža se ji je začela luščiti, tako da je izgledalo, kot da ima psička vedno prhljaj. Odločili smo se, da ji dnevno začnemo dodajati kapsule FishOila. Tri mesece kasneje je ob rednem jemanju zdravil in FishOila njena dlaka končno postala lepša, gostejša, luščenje kože je izginilo… do popolne dlake bomo rabili še nekaj časa, smo pa zagotovo na odlični poti do tja.«

prejinpotem

BART13090667_10209627416388290_888151030_ocrop

Irena: “Naš kavalirček Bart bo čez en teden upihnil prvo svečko. Že dober mesec nazaj, ko se je začelo obdobje menjave dlake, smo mu začeli dodajati Fishoil. Že po dveh tednih smo opazili, da ima mehkejšo dlako. Pred tem je bila dlaka mehkejša samo po kopanju. Sploh pa se zavedamo, da je losovo olje dobro tudi za njegovo kožo, vid in pa za možgančke. Všeč nam je to, da je v kapsuli toliko količine, kot jo dejansko potrebuje. Pa kapsulo brez problema poje, saj obožuje ribje zadeve.”

LEXIE

Maša: “Lexie je 2 letna malinois mešanka. Že od začetka je bila zeloo živahna in precej neješča. Zato sva okoli enega leta naredili prehod na doma pripravljeno hrano – tako obrok poje z apetitom in je zrastla v čudovito psico. Da pa bi zagotovo dobila vse vitamine in minerale, ji zaradi veliko gibanja dodajam Agility. Od jeseni trenirava agility, ki ji je pisan na kožo. Treningi so prav toliko kot zanimivi, tudi naporni, saj je to odlična umska in fizična vadba za psa. Kakšen tečaj agilityja in trikcev bi priporočala prav vsakemu lastniku, saj izboljšajo koordinacijo pri psu in ga super zaposlijo!”

lexie

20151226_154400crop

SUN

Meta: “Sun je prijazen angleški hrt, ki ima za seboj že veliko dogodivščin. Prvotni lastniki so ga zapustili zaradi poškodbe tačke, saj zaradi nje ni mogel več dobro tekmovati. Sedaj je pri nas končno zaživel in postal pravi veseljak. Malo ga še skrbi pokanje v času silvesterskih praznikov, zato mu pri pomirjanju dodatno pomagajo kapsule Relax.”

BONI

Polona

Evo, začelo se je na polno. Naša Boni je seveda vznemirjena. Vendar na sprehod ne gremo z repom pod brado, ampak bolj sproščeno, ampak v pozornosti. Napredek je v tem, da vohlja, rep ima pokonci in ne vleče domov. Hvala vam!”
1891366_652304011512699_2476942167029157141_o

“Pri nas na naši psički delujejo odlično (kapsule Relax)! Strahu nikoli ne bodo odpravile, je pa zanjo precej manj stresno. Ob poku je sicer zelo pozorna in ima okrogle (prestrašene) oči, vendar ne zbeži pod posteljo. Tudi ob močnejšem poku je sicer skupaj z mačkami (kar pove, da je bil pok zelo močan) zdrvela pod posteljo in se takoj zatem vrnila. Včasih je ni bilo zaradi tega izpod postelje tudi nekaj ur.”