PetVital
Nad 30 € poštnina brezplačna.

IZDELKI

Relax vsebuje glavne substance, ki naši živali omogoča mirno in sproščeno preživljanje stresnih trenutkov. Te substance so Vitamin B1 in B2, ekstrakt melise, kamilice, ekstrakt baldrijana, ekstrakt pasijonke, holin in L tirozin. RELAX se enostavno dodaja v prehrano živali. Začnemo ga živali dodajati že pred predvideno stresno situacijo (npr. pokanjem, prevoz itd).

Za močne sklepe in mišice naših ljubljenčkov, ker je veselje do gibanja naravna danost naših štirinožcev. Vsebuje Glukozamin, hondroitin sulfat, bosvelija in Vitamin D, ki skupaj tvorijo odlično kombinacijo za odpornost, rast in razvoj sklepnega hrustanca.

IMM-STRONG ima trojni učinek na dobro počutje živali, saj vsebuje hranila za kožo, črevesno mikrofloro in imunski sistem. IMMSTRONG vsebuje beta glukan, vitamina B6 in C, ekstrakt Ginsenga, ekstrakt acerola in cink, ki so potrebna za delovanje obrambnih mehanizmov, saj krepijo imunski sistem naše živali. Vloga imunskega sistema je obramba pred virusi, bakterijami, ostalimi mikrobi ter čiščenje odpadnih produktov in telesu lastnih poškodovanih ali okuženih celic. Namenjen je psom in mačkam podvrženim stresu, zaradi različnih okoljskih dejavnikov, naporov, bolezni in različnih življenjskih obdobjih (gonitev, starost..).

AGILITY je ravno to, kar potrebujejo naši ljubljenčki. Vsebuje kvalitetne vitamine B3 niacin in B6 piridoksin, C, E vitamine in L-karnitin, Selen, ekstrakt korenine Mace in ekstrakt ACAI. Navedeni vitamini in super živila sodelujejo pri krepitvi in regeneraciji mišic in našim živalim omogočijo večjo agilnost in koncentracijo ter zmanjšujejo stres. Naše živali potrebujejo gibanje, ker si s tem krepijo srce in izboljšajo prekrvavitev, spodbuja pretok limfe in razgiba sklepe ter izboljša delovanje hormonskega sistema, ki skrbi za ohranjanje ravnovesja v telesu. Z dodajanjem AGILITY v hrano boste vašemu štirinožcu zagotovili vnos hranil, ki jih v običajni hrani večinoma ne dobi, vendar jih za zdravo aktivno življenje potrebuje!

Da bi našim živalim omogočili dolgo zdravo in kakovostno življenje, jim to zagotovimo z dodajanjem potrebnih vitaminov in mineralov. Vsebuje vitamine A,B1, B2, B3, B6, B12, C, K1, folno kislino, biotin in minerale Kalcij, fosfor, magnezij, cink, selen, železo, baker, mangan in molibden. V kolikor jih s hrano ne zaužijejo dovolj, trpijo pomanjkanje energije in vitalnosti, slabše okrevajo po boleznih in poškodbah.

FISHOIL je namenjen psom in mačkam, saj tako dodamo našim ljubljenčkom dovolj potrebnih omega 3 maščobnih kislin v pravem razmerju z omega 6 maščobnimi kislinami. Fishoil vsebuje predvsem lososovo olje in olje rib iz severnih morij.  Zdravje našega štirinožca je pogosto vidno že ob pogledu nanj. Bister pogled, svetleča dlaka in zdrava koža kar izžarevajo dobro počutje. Za tak zdrav videz so izrednega pomena maščobe, ki so vir pomembnih esencialnih maščobnih kislin ter v maščobi topnih vitaminov.

Mazilo je namenjeno zaščiti kože in blazinic na šapah in je skrbno zasnovano tako, da ščiti pred zunanjimi vplivi (soljeno podlago, grobim snegom, vlažno in mokro podlago) preprečuje razraščanje glivic in spodbuja obnovo kože na blazinicah v primeru razpokanih in obrabljenih blazinic ter negi suhih in razpokanih otiščancev. Temelji na olivnem olju, ognjiču, čebelnemu vosku, lanolinu in vitaminu E, tako da ni škodljivo tudi če ga kuža zaužije, ko si liže tačke.

Mazilo je zasnovano na način da tačke vlaži, spodbuja regeneracijo in tvori zaščitno plast na površju blazinic in kože. Vsebuje ekstra deviško oljčno olje, izvleček kamilice, čebelji vosek, karitejevo maslo, babassu maslo, vitamin E in eterično olje poprove mete. Negovalno mazilo ščiti pred zunanjimi vplivi, preprečuje razraščanje glivic in spodbuja obnovo kože na blazinicah v primeru razpokanih in obrabljenih blazinic ter negi suhih in razpokanih otiščancev, prav tako pa je primerno za poletne mesece saj ima hladilni učinek. Temelji na naravnih sestavinah in ni škodljivo, tudi če ga kuža zaužije, ko si liže tačke.

Top